Новини
Офіційно

Понад два десятки центрів компактного проживання ВПО на Хмельниччині отримали гуманітарну допомогу

У рамках Меморандуму, підписаного цьогоріч головою обласної ради Віолетою Лабазюк між Хмельницькою обласною радою та філією Deutsche Welthungerhilfe e. v. в Україні (Joint Emergency Response in Ukraine (JERU), 23 центри компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, що діють на Хмельниччині, отримали побутову техніку, кухонне приладдя та засоби індивідуального вжитку на загальну суму 4,3 мільйона гривень. Серед таких центрів є й заклади комунальної власності обласної ради соціального спрямування.

“Майже два роки триває широкомасштабна війна в Україні. Велика кількість переселенців і надалі продовжують тимчасово проживати в нашому регіоні в усіх 60 територіальних громадах. Обласні комунальні заклади соціального спрямування, де отримали прихисток майже три тисячі внутрішньо переміщених осіб, попри всі загрози з боку агресора-терориста, намагаються забезпечити усім необхідним ту категорію людей, які цього потребують”, – сказала Віолета Олександрівна. Вона додала, що надзвичайно важливим у цьому процесі є допомога міжнародних партнерів, в тому числі таких,  як Joint Emergency Response in Ukraine.

У майбутньому передбачається продовження співпраці з цією організацією за іншими напрямками, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook