Новини
Інфраструктура

У водоканалі пояснили, чому на вулицях Хмельницького з’явилися “каналізаційні” фонтани

Вранці у хмельницьких соцмережах підписники виклали відео потоків води, що виливалася з-під каналізаційного люка у центрі Хмельницького. У “Хмельницькводоканалі” розповіли, що таких “фонтанів” по місту є кілька, і для їх появи є причина.

Оскільки у випадках, коли йдеться про комунальні проблеми, хмельничани знають, де “шукати крайнього”, фонтану на дорозі швиденько дали ім’я та дорікнули комунальникам, що вони не реагують на халепу.

Фонтан імені Новачка на Героїв Маріуполя. Кажуть, вода розливається вже близько години і нікого з відповідних служб немає. То так треба?прокоментували відео.

У “Хмельницькводоканалі” на скарги хмельничан відреагували оперативно:

Сьогодні працюємо на перехресті вулиць Кам’янецької – Володимирської. Ліквідовуємо порив. І ось знову бачимо в мережі дописи, як водоканал запускає “фонтани” і нічого з тим не робить. Давайте ще раз розберемось. Щоб здійснити роботи по ліквідації пориву – потрібно випустити воду з ділянки водопроводу. Це потрібно для того, щоб працювати з трубою (наприклад, проводити зварювальні роботи). Саме тому і мали сьогодні трохи водоканалівських “фонтанів” в центрі.

Та нагадали, що робити у випадках, якщо на вулиці побачите витік води.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook