Новини
Погода

Погода на 4 березня: на Хмельниччині – без опадів

На початку тижня погода на Хмельниччині почне псуватися. За довгостроковим прогнозом на мешканців Хмельниччини чекає зниження температури аж до заморозків вночі, натомість дні будуть сонячними. Але почнеться все з хмарного дня, який не зіпсують істотні опади.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 4 березня, в області буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі по області від 1°морозу до 4° тепла, вдень 7-12° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° тепла, вдень 8-10° тепла

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Увесь час у Хмельницькому утримається хмарна погода, вдень хмари ненадовго розсіються, щоб ввечері з’явитися знову. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +10, ввечері +6.

Вранці у Кам’янці-Подільському розпогодиться, досвіткові хмари зникнуть та до кінця дня більше не з’являться. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +11, ввечері +8.

До самого вечора у Шепетівці буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі очікується дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1, вдень +11, ввечері +7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook