Новини
Погода

Погода на 6 березня: сніг з дощем обіцяють на Хмельниччині

Зима нагадає про себе мешканцям Хмельниччини, в середині тижня повернувшись в область зі снігом. Таким є прогноз синоптиків на завтра, 6 березня. Зниження температури до морозної знову обіцяють вночі. Вдень також буде досить прохолодно, порівняно з тим, що було напередодні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 6 березня, в області буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла. у Хмельницькому вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З ранку буде йти дрібний дощ зі снігом, який припиниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +4, ввечері +2.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вночі +1, вдень +5, ввечері +4.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, якому на зміну прийде дрібний дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі +1, вдень +4, ввечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook