Новини
Погода

Погода на 8 березня: на Хмельниччині вночі буде мороз

Суттєве зниження температури повітря вночі на завтра обіцяють на Хмельниччині. За прогнозами синоптиків стовпчики термометрів опустяться подекуди до 5 градусів зі знаком мінус. Вдень буде також досить холодно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 8 березня, в області буде хмарно з проясненням, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла, у Хмельницькому вночі 2-4° морозу, вдень 4-6° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмари у Хмельницькому сховають небо вранці, щоб вже у середині дня зникнути та до самого вечора більше не з’являтися. Без опадів. Температура повітря вночі -1, вдень +4, ввечері +1.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів. Температура повітря вночі -1, вдень +4, ввечері +3.

У Шепетівці хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень +4, ввечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook