Новини
Інфраструктура

На добу один з будинків у Хмельницькому залишився без водопостачання

Через аварійні роботи на колекторі, які комунальники у Хмельницькому виконуватимуть протягом ще двох днів, один з будинків поблизу залишився без водопостачання на добу.

Йдеться про ремонт на водогоні на вулиці Бандери. Робота комунальників суттєво вплинула на активність водіїв у Хмельницькому. Не зорієнтувавшись вчасно, сотні автомобілів учора, 8 березня, застрягли у заторах на кількох прилеглих вулицях. Ремонтні роботи триватимуть ще два дні, аж до понеділка, 11 березня. Тож варто зважити нарешті на цю інформацію та планувати свої маршрути інакше, аби не гаяти час та не псувати нерви, стоячи у тягнучках.

Крім того, від учора, з 19.00, відключене водопостачання в будинку №15 на вулиці Бандери. Відновити його планують сьогодні, 9 березня, після 19.00, – повідомили у “Хмельницькводоканалі”.

Ремонт на водогоні ще два дні позначиться на мобільності тих хмельничан, які пересуваються містом за допомогою громадського транспорту, оскільки маршрути руху значної частини тролейбусів та маршруток також змінено.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook