Новини
ДТП

Подробиці ДТП неподалік Хмельницького, в якій травмувався водій, розповіли у поліції

Про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася неподалік Хмельницького, напередодні повідомляли у соцмережах. Обставини ДТП на той момент були невідомі, а от наслідки її були жахливі: автомобіль перекинувся на узбіччя, водій отримав серйозні травми. Припарковане поруч авто наводило на думку, що учасників ДТП було двоє, проте, як виявилося, це було не так.

За інформацією Хмельницького районного управління поліції, автопригода сталася близько пів на 9 вечора в селі Лісові Гринівці. З невідомих наразі причин, які встановлюватимуть правоохоронці, 30-річний водій скерував свій автомобіль Škoda у паркан, в результаті чого автівка перекинулася. Травми, які отримав водій, призвели до того, що його госпіталізували у реанімацію Хмельницької міської лікарні.

Ще одна ДТП за участі автомобіля Škoda сталася також вчора біля села Малиничі. 32-річна водійка з села Грузевиця врізалася в дорожній знак та з’їхала у кювет. Внаслідок ДТП травмувалася 17 річна пасажирка.

Також у соцмережах повідомили про розшук щеняти лабрадора, яке перебувало в автомобілі під час ДТП біля села Малиничі, ймовірно, саме цієї.

ДОПОВНЕНО: Загублене щеня знайшли.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook