Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині ліквідували 5 пожеж в екосистемах

Всього минулої доби рятувальники Хмельниччини виїжджали на виклики вісім разів. Більше, ніж половина викликів було пов’язано зі спалюванням сухої рослинності.

П’ять разів рятувальників викликали на ліквідацію займань на відкритій території. Палало в селах Осташки, Копистин, Шумівці Хмельницького району та в селах Браїлівка і Вільне Кам’янець-Подільського району.

Боляче дивитись, як палає наша земля. Горять українські ліси, поля, степи. Весна ще тільки-но почалася, а гектари відкритих територій вже охоплені вогнем. І це зовсім не результат ворожої агресії. Це те, що ми робимо власними ж руками. І найголовніше – самі можемо зупинити це, – прокоментували у ДСНС України.

Також з різних причин виникли пожежі житлового будинку та господарчої споруди – в селі Григорівка Хмельницького району та місті Нетішин Шепетівського району.

Цього ж дня, у сушильній камері одного з підприємств м. Хмельницького виникла пожежа. Надзвичайники оперативно її ліквідували, але вогонь встиг знищити трансформатор. Причина займання встановлюється, – повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook