Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському чоловік напав з ножем на відвідувачів супермаркету

Про надзвичайну подію, що сталася в одному з торговельних закладів Кам’янця-Подільського, повідомили у місцевих соцмережах. Жертвами нападу стала, за попередньою інформацією, неповнолітня дівчина та її брат. Нападника затримали.

Як повідомили у телеграм-каналі Кам’янець_PRO, сталося це у супермаркеті ”BULKA” на вул. Героїв Небесної сотні:

Повідомляють про напад з нанесенням ножових поранень дівчині (ймовірно неповнолітня), а згодом і її брату. Попередньо у дівчини дві різаних рани в області грудей, у хлопця колоті рани спини.

Також уточнили, що нападник, ймовірно, має проблеми зі здоров’ям – психічні розлади.

Потерпілим надали медичну допомогу, нападника затримала поліція.

Згодом брат пораненої дівчини розповів деталі нападу:

Моя сестра вийшла просто в “Булку” за стіками. У нас є відео, де він просто за те, що вона йшла йому назустріч, кинув її на підлогу і почав лупашити ножем, як… Не знаю, людина так не може бити людину, людина так не може навіть тварину бити. Він її в голову вдарив. Два ножових під грудями в неї, там, нормальних. Мені подзвонили, сказали: “Ваша сестра сидить порізана в “Булці”. Я вилітаю з дому, в чому був, прилітаю в “Булку”, побачив цю картину, сидить моя сестра на табуретці, вся в крові, а ця сука стоїть просто і посміхається. Я починаю його бити, так кожен брат би зробив, він хоче дати мені здачу, я відвертаюсь від нього, він однією рукою хотів дарити, а другою рукою ще робить два ножових мені в спину.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook