Новини
Погода

Погода на 12 березня: дощ з мокрим снігом йтиме на Хмельниччині

Після вітряного дня сьогодні, коли у синоптиків оголошували І (жовтий) рівень небезпечності, прогнози на завтра не кращі. Хоч заморозків на території області вже не прогнозують, але низькі температури вкупі з опадами зроблять перебування на вулиці некомфортним. Така погода спостерігатиметься протягом майже усього тижня.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 12 березня, в області буде хмарно, дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Вітер південно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° тепла, вдень 3-5° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися. Температура повітря вночі +2, вдень +5, ввечері +3.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі +4, вдень +6, ввечері +4.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вранішній дрібний дощ удень може посилитися, а ближче до вечора зміниться на дощ зі снігом. Температура повітря вночі +2, вдень +5, ввечері +2.

Погода на тиждень від каналу Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook