Новини
Інфраструктура

Вулиця Джохара Дудаєва може з’явитися у Хмельницькому

На найближчій сесії Хмельницької міської ради планують розглянути майже пів сотні питань, серед яких є питання внесення змін та доповнень до Переліку площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького. Якщо питання підтримають міські обранці, нові вулиця та проїзд в обласному центрі отримають офіційні назви, а один провулок, який вже не раз перейменовували, отримає ще одну нову назву.

Як йдеться у документі, нову назву отримає вулиця, розташована між Старокостянтинівським шосе та вулицею Трудовою, паралельно проспекту Миру. Її пропонують назвати іменем Джохара Дудаєва.

Також офіційну назву може отримати проїзд, що пролягає від вулиці Січових стрільців у напрямку вулиці Лісовогринівецької. Його пропонують назвати проїздом Січових стрільців.

Нову назву отримає також провулок у центрі Хмельницького, розташований між вулицею Подільською та вулицею Староміською, паралельно вулиці Кам’янецькій. Раніше він мав такі назви:

  • вул. Підкам’янецька,
  • Шолом-Алейхема,
  • пров. Карла Маркса,
  • пров. Йосипа Лапушкіна

Нова назва, яку мають затвердити міські депутати, – “провулок Підкам’янецький“.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook