Новини
Погода

Погода на 17 березня: дощ вдень і вночі обіцяють на Хмельниччині

Неділя на Хмельниччині буде з опадами – так прогнозують синоптики. Морози нарешті відступили, їм на зміну прийшли дощі. Температура повітря суттєво не зміниться, сильного вітру в області не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 17 березня, в області буде хмарно, вночі місцями невеликий дощ, вдень дощ, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний з переходом на західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла, у Хмельницькому вночі 2-4° тепла, вдень 6-8° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вночі +3, вдень +7, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +3, вдень +7, ввечері +5.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вранці йтиме сильний дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися. Температура повітря вночі +5, вдень +6, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook