Новини
Увага!

Один з поїздів, що курсує через Хмельниччину, аварійно зняли з маршруту (ДОПОВНЕНО)

В Укрзалізниці повідомили про зміни у маршруті руху поїзда, що курсує між Києвом та Кам’янцем-Подільським. Причина – надзвичайна ситуація, що сталася на одній з ділянок залізниці.

За інформацією залізничного перевізника, на перегоні Нігин – Гуменці у Хмельницькій області сталася деформація земляного полотна. В зв’язку з цим тимчасово закрили рух для поїзда №139/140 Київ – Кам’янець-Подільський (разом із причіпними вагонами з Ужгорода).

Кінцевою станцією для цього рейсу о 08:12 вимушено стане Нігин, – повідомили в Укрзалізниці.

Про хід ремонтних робіт сповіщатимуть додатково на сторінках у соцмережах Укрзалізниці.

Нагадаємо, рух поїзда №139/140 відновили у червні 2021 року. На території Хмельницької області потяг зупиняється на станціях: Адампіль, Пасічний, Старокостянтинів – 2, Красилів, Гречани, Ярмолинці, Дунаївці, Балин, Кам’янець-Подільський.

ДОПОВНЕНО: Тривають оцінка ситуації та роботи з усунення деформації земляного полотна на перегоні Нігин – Гуменці у Хмельницькій області. Час на усунення наразі визначається, роботи потенційно можуть тривати кілька діб. Це означає, що на деякий час буде внесено корективи до маршрутів трьох приміських поїздів, що курсуватимуть так:

6382 Ларга – Кам’янець-Подільський (замість Ларга – Хмельницький);
6383 Хмельницький – Нігин (замість Хмельницький – Ларга);
6384 Нігин – Гречани (замість Ларга – Гречани).

Поїзд далекого сполучення №139/140 Київ – Кам’янець-Подільський вже обмежено до/зі станції Нігин, нагадали в Укрзалізниці.

Укрзалізниця звернулася до місцевої влади, щоб організувати довезення пасажирів до/з Нігина безкоштовними автобусами протягом всього періоду ремонту. Пасажирів ранкового рейсу пересадили на організований трансфер.

Якщо цей зсув ґрунту втрутився саме у ваші плани, нагадуємо, що заявку на компенсацію у претензійному порядку можна тепер подати онлайн https://services.uz.gov.ua/ticket-return, додали в Укрзалізниці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook