Новини
Погода

Погода на 18 березня: сніг та ожеледицю прогнозують на Хмельниччині

Тиждень на Хмельниччині почнеться з несприятливих погодних умов. Синоптики знову обіцяють мешканцям області опади, зниження температури, несприятливу ситуацію на дорогах. Загалом весь тиждень буде досить некомфортним в плані погоди.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 18 березня, в області буде хмарно з проясненням, невеликий мокрий сніг, місцями на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому буде похмура погода, проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +3, ввечері 0.

Хмари зранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Кам’янці-Подільському до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +5, ввечері +2.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Ранковий дрібний дощ зі снігом закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря вночі 0, вдень +3, ввечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook