Новини
Надзвичайні події

Під час атаки шахедів на Хмельниччині зазнала поранень жінка

Двома хвилями вчора, 17 березня, оголошували повітряну тривогу на Хмельниччині. “Заблукалий шахед”, що залетів в область після відбою, відпрацювали сили ППО. Внаслідок збиття ворожого безпілотника є постраждала жінка. Також зафіксовано пошкодження будинку.

Всього наприкінці доби росіяни випустили по Україні 22 ударних безпілотники. 17 з них було збито. Один з них – на території Хмельниччини. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За інформацією Суспільного, травмовану жінку вже прооперували. Наразі її стан оцінюють як середньої важкості. Жінка перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

Про це Суспільне Хмельницький розповів

У жінки 1976 року народження травмоване праве око, відкритий перелом правого плеча з геморагічним шоком. Уночі ми провели одну операція із зупинки кровотечі через глибоку рану у плечі. Були пошкоджені великі судини. Наразі її життю нічого не загрожує. До стабілізації стану буде в нас, а потім її переведуть в травматологічне відділення, – розповів завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні Володимир Гавенко.

Також за словами лікаря постраждала потребуватиме ще однієї операції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook