Новини
Погода

Погода на 19 березня: на Хмельниччині прогнозують сніг

Прогнози синоптиків на завтра для мешканців Хмельниччини знову не дуже втішні. Протягом дня обіцяють опади у вигляді переважно снігу, хоча подекуди можна очікувати також дощу. На дорогах теж буде некомфортно – через ожеледицю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 19 березня, в області буде хмарно, вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, у Хмельницькому вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ввечері у Хмельницькому на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Вранішній сильний сніг удень зміниться мокрим снігом, який повинен закінчитися до приходу вечора. Температура повітря вночі -2, вдень +1, ввечері -1.

Ранкові хмари затримаються у Кам’янці-Подільському до вечора, а потім розсіються. Вранці очікується сніг, якому на зміну прийде сильний дощ зі снігом, проте у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі -2, вдень +1, ввечері 0.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Нічний сильний сніг вранці зміниться сильним мокрим снігом, який йтиме до середини дня. Температура повітря вночі -1, вдень +4, ввечері 1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook