Новини
Інфраструктура

На дороги Хмельниччини вивели спецтехніку

Через погіршення погодних умов: зниження температури та сніг, що зранку присипав територію Хмельниччини, ситуація на дорогах області ускладнилася. На автошляхах наразі працює спецтехніка, аби зробити їх безпечними.

Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області, від учора працівники дорожнього господарства працюють в посиленому режимі. Вночі на дороги міжнародного та національного значення в області працювали 53 спецавтомобілі та 63 робітники. На посипання доріг використали понад 500 тонн протиожеледних сумішей.

За прогнозами синоптиків, опади у вигляді снігу мають припинитися до обіду.

Надвечір знову прогнозується пониження температури повітря та можливе утворення ожеледиці. За планами дорожнє господарство наступної ночі також працюватиме в черговому режимі,додали у Службі відновлення.

Про небезпеку через погіршення погоди попередили мешканців краю також у Хмельницькобленерго”:

На Хмельниччині очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, налипання мокрого снігу та ожеледь. Будь ласка, не втрачайте пильності поблизу ліній електропередачі! У разі виявлення обірваного проводу одразу телефонуйте до Кол-центру за номерами: 067 010 50 62; 050 010 50 62. Пам`ятайте: наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8 метрів – смертельно небезпечно!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook