Новини
Події

40 тисяч гривень зібрали для ЗСУ на ярмарку у Шепетівці

Благодійний ярмарок «Об’єднуємось заради Перемоги» провели у Шепетівці. Асортимент представили чималий – гарячі напої, традиційні українські страви та випічка. Під час заходу збирали гроші для ЗСУ.

Долучитися до збору коштів, купуючи вироби на ярмарку, могли всі охочі.

Ми приводимо благодійний ярмарок на підтримку, як завжди, наших бійців Збройних сил України, а саме Олега Мазуркевича. Це наш шепетівський хлопець, який приходить в службу в Третій танковій бригаді. Їм потрібен автомобіль високої прохідності, тому ми збираємо кошти. Свято Колодія, зустріч весни. І так символічно ми підібрали назву у цьому святу, – розповіла голова ВО “Жінки на підтримку армії” Оксана Мартинюк-Саясіна.

Ця акція є дуже важливою, тому що переконані, що в такий важкий час всі мають мобілізуватися. Якщо ми не на війні, то ми в тилу допомагаємо. Тому наліпили вареничків, насмажили дерунів, усе домашнє, усе українське, національне, – каже учасниця ярмарку Тетяна.

Також у Плесенській громаді для військових готують швидкі супи, намазки, енергетичні батончики.

Допомогли створити атмосферу і творчі колективи місцевого будинку культури. Усі кошти, які вдалося зібрати, а це понад 40 тисяч гривень, передали на потреби українських захисників.

Відео: Перший Подільський

Читайте також: Виставка-ярмарок «Квітуча Україна» відбудеться у Хмельницькому

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook