Новини
Інфраструктура

Лікарню за 180 мільйонів будуватиме МВС на курорті Хмельниччини

Заяви на участь в аукціоні «Нове будівництво лікувально-спального корпусу лікарні (з поліклінікою) ДУ «ТМО МВС України по Хмельницькій області» по вул. Курортній, 42 в смт Сатанів, Хмельницького району, Хмельницької області» можна подавати до 29 березня.

Інформація про торги оприлюднена на сайті Прозорро. Заявлена вартість лікарні становить 180 мільйонів гривень. Розмір мінімального кроку аукціону – 900 тисяч або 0,5% вартості.

Замовником будівництва виступає Державна установа «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області». Торги відбудуться 1 квітня в 14.29.

Як йдеться у Кваліфікаційних критеріях, оприлюднених на сайті, учасник торгів повинен підтвердити фінансову спроможність. Він має надати документи, які свідчать, що обсяг чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) учасника за 2023 рік – не менше 50 мільйонів гривень.

Також у Критеріях зазначено: «З метою своєчасного виконання всього об’єму робіт на об’єкті учасник повинен мати, на момент оголошення даної закупівлі, не менше 40 осіб». Обов’язково у штаті мають бути машиніст екскаватора, монтажник будівельний, машиніст крана, водій автотранспортних засобів, інженер з проектно-кошторисної роботи, підсобний робітник, майстер будівельних та монтажних робіт, начальник дільниці або виконроб, лицювальник-плиточник, муляр, покрівельник будівельний, тесляр штукатур, монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, монтажник систем утеплення будівель, головний інженер.

Окрім того, в потенційного переможця має бути перелічена мінімальна кількість обладнання та механізмів, що повинні бути на момент проведення торгів для своєчасного виконання робіт. Серед іншого, це – автогрейдер, коток тротуарний, екскаватор, мінінавантажувач, автомобіль-самоскид, автонавантажувач телескопічний, коток грунтовий, навантажувач фронтальний, екскаватор навантажувач, мініекскаватор, автокран, бульдозер, трактор, автоцистерна.

Загалом, так здається, конкурсні вимоги доволі серйозні. Окрім виконання майже 2,5 тисячі робіт, у Технічному завданні йдеться про шістнадцять медичних пристроїв. Причому «закупівля та поставка устаткування, меблів та інвентарю покладається на підрядника».

Але це не все: «Учасник повинен провести безкоштовне кваліфіковане навчання працівників Замовника з користування запропонованим обладнанням». Тобто будівельники спорудять, закуплять і навчать медиків цим користуватися.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook