Новини
Інфраструктура

Частина Хмельницького досі залишається без світла

Як мінімум у двох мікрорайонах Хмельницького наразі серйозні проблеми з енергопостачанням через ранкову ворожу атаку ракетами та ударними безпілотниками. У владі попереджали про те, що період відновлення електропостачання в обласному центрі може тривати деякий час, а світло містяни отримуватимуть погодинно, ймовірно, за графіком. Проте його досі немає.

У Міненерго розповіли про ситуацію в енергосистемі Хмельниччини станом на вечір:

Заживлено всіх споживачів, які вимикалися внаслідок ракетного обстрілу. Однак на період вечірнього максимуму споживання вводяться мережеві обмеження: відключено 30,8 тисячі споживачів у 51 населеному пункті.

Про запроваджені режимні обмеження попереджали мешканців області також у “Хмельницькобленерго”. Йдеться про місто Хмельницький, а також Хмельницьку, Деражнянську, Летичівську, Красилівську, Старосинявську, Ярмолинецьку громади.

Як повідомляють наші читачі, частина будинків у мікрорайоні Південно-Західний була зі світлом орієнтовно від 17.00 до 21.00. Коли очікувати наступного включення, невідомо, оскільки графіків погодинних відключень досі немає. Також містяни скаржаться на те, що не можуть отримати відповідей на питання у кол-центрі обленерго:

Тим часом у “Хмельницькобленерго” просять всіх містян раціонально використовувати електроенергію у періоди пікового навантаження з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook