Новини
Погода

Погода на 24 березня: зниження температури і дощ прогнозують на Хмельниччині

Після суттєвого потепління синоптики знову обіцяють на Хмельниччині холодний день. Температура повітря, ймовірно, знизиться майже удвічі. До того ж протягом дня можливі дощі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 24 березня, в області буде хмарно з проясненням, невеликий дощ. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 2-7° тепла, вдень 5-10° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5°тепла, вдень 6-8° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Ввечері дрібний дощ, який йтиме майже весь день, припиниться. Температура повітря вночі +7, вдень +5, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +8, вдень +6, ввечері +3.

Ввечері у Шепетівці на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Температура повітря вночі +8, вдень +7, ввечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook