Новини
Погода

Погода на 26 березня: день без опадів обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків завтра у Хмельницькій області буде досить тепло, але не так, як у вихідні. Опадів не обіцяють, а от хмар може бути досить багато.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 26 березня, в області можлива мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер північний 3-8 м/с. Температура повітря по області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому вночі близько 0°, вдень 9-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ранок та день у Хмельницькому будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +9, ввечері +6.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень +9, ввечері +6.

До світанку у Шепетівці очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів. Температура повітря вночі +1, вдень +8, ввечері +4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook