Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині змінили час вечірніх погодинних відключень світла

У “Хмельницькобленерго” повідомили про зміни, які можуть внести у розроблені та поширені напередодні графіки погодинних відключень. Причина – зміщення вечірнього максимуму навантаження на електромережі.

Нагадаємо, вчора в обленерго повідомили про застосування графіків погодинних відключень на території Хмельницької області, які можуть застосовуватися протягом поточного тижня. Споживачів поділили на 6 черг, відключення по кожній черзі триватиме по 4 години. Протягом тижня для кожної черги передбачили по два відключення. Вчора, 25 березня, увечері частина хмельничан вже залишилися без світла. Сьогодні, 26 березня, ранкових відключень вдалося уникнути, однак увечері споживачам 4 черги, ймовірно, доведеться провести визначений час без світла.

Однак, зазначають у “Хмельницькобленерго”, зазначений проміжок часу може дещо зміщуватися, залежно від реального рівня навантаження та віддаленості обладнання. Відтак в товаристві оновили графік, вказавши нові часові проміжки для вечірніх відключень – з 18.00 до 22.00.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook