Новини
Офіційно

Проєкт підтримки дружин та родин ветеранів стартує на Хмельниччині

В рамках нещодавно підписаного Меморандуму про співпрацю між Хмельницькою обласною радою та громадською організацією “Київська школа державного управління імені Сергія Нижного” на Хмельниччині стартує проєкт підтримки дружин та родин ветеранів за ініціативи голови обласної ради Віолети Лабазюк.

Про цей та подібні проєкти йшлося під час телеконференції Україна-США, яка відбулася вчора в онлайн форматі за участю представників Хмельниччини.

Проєкт, який найближчим часом запрацює на теренах нашої області, – це постійна програма, яка передбачає онлайн навчання для учасників. Лекції, воркшопи та практичні кейси від експертів та менторів допоможуть учасникам програми глибоко вивчити питання щодо професійної підтримки дружин та родин ветеранів. Навчання охопить кілька аспектів допомоги – психологічний, юридичний, соціальний та інші, – повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Своїм досвідом з підтримки дружин та родин ветеранів у ході телеконференції поділилися й інші експерти та інституції як України, так і Сполучених Штатів. Зокрема, свої напрацювання у згаданому напрямку представив відомий благодійний фонд “TAPS Україна”, який створює опору для родин, що пережили військову втрату. Власне бачення щодо підтримки ветеранських родин під час заходу висловили і самі ветерани.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook