Новини
Погода

Погода на 28 березня: дощ і вітер прогнозують на Хмельниччині

Другий день поспіль на Хмельниччині буде неспокійно через вибрики погоди. Синоптики знову оголосили штормове попередження на території краю через поривчастий вітер, який сьогодні протягом дня атакує область, внаслідок чого без світла через аварії на електромережах залишилися 11 тисяч споживачів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 28 березня, в області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 2-7° тепла, вдень 14-19° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5° тепла, вдень 15-17° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +4, вдень +15, ввечері +10.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +5, вдень +15, ввечері +10.

Попри ясний ранок, вдень та ввечері у Шепетівці погода буде похмурою. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вночі +5, вдень +16, ввечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook