Новини
Погода

Погода на 30 березня: літнє тепло і вітер обіцяють на Хмельниччині

Як і прогнозували синоптики, вихідні на Хмельниччині будуть теплими – у суботу вдень обіцяють до 20 градусів тепла. Однак вітер все ще не вгамується – можливі пориви до 20 метрів за секунду.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 30 березня, в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° тепла, вдень 18-23° тепла, у Хмельницькому вночі 6-8° тепла, вдень 20-22° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

День та вечір у Хмельницькому будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +21, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському хмари вранці розсіються та більше в цей день на небі не з’являться. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +22, ввечері +17.

Вже вранці хмари зникнуть, та протягом усього дня у Шепетівці буде стояти ясна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +22, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook