Новини
Погода

Погода на 1 квітня: спекотну погоду та піщані бурі обіцяють на Хмельниччині

Місяць квітень на Хмельниччині почнеться з літнього тепла. Синоптики обіцяють понад 20 градусів “плюс”, причому як на півночі, так і на півдні області увечері буде тепліше, ніж вдень. Однак без вітру знову не обійдеться. Зокрема, він може принести в область пісок з пустелі Сахара, що, своєю чергою, призведе до погіршення самопочуття.

В Україну прибуває пил із Сахари. Сьогодні пилом накрило Прикарпаття, а ось 1 квітня така ситуація буде по всій Україні. Небо буде дуже тьмяним. При цьому все ще очікується аномальне тепло до +25 градусів,повідомили метеорологи станції Бориспіль.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 1 квітня, в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі по області 6-11° тепла, вдень 20-25° тепла, у Хмельницькому вночі 8-10° тепла, вдень 21-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +21, ввечері +23.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +21, ввечері +25.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +24.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook