Новини
Погода

Погода на 2 квітня: дощ та грозу прогнозують на Хмельниччині

Метеорологи зафіксували черговий температурний рекорд на території Хмельницької області в останній день березня. А на завтра обіцяють опади, зокрема, першу весняну грозу. Знову буде вітряно, і вже не так спекотно, як напередодні.

За даними метеостанцій області максимальна температура повітря 31 березня досягла + 23,9-26,5⁰, що на 2,0-2,6⁰ вище попередніх рекордних показників для цього дня 1968 року,повідомили у синоптиків Хмельниччини.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 2 квітня, в області буде хмарно з проясненням, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 9-14° тепла, вдень 18-23° тепла, у Хмельницькому вночі 10-12° тепла, вдень 19-21° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти дощ. Температура повітря вночі +15, вдень +21, ввечері +13.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +14.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Увечері йтиме дощ. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook