Новини
Офіційно

Ярмарок молодіжного підприємництва відбудеться у Хмельницькому

У 2023-2024 навчальному році “Джуніор Ачівмент Україна”, яка є частиною міжнародної неприбуткової мережі Junior Achievement, розпочала співпрацю з 24 закладами професійно-технічної та фахової вищої і передвищої освіти Хмельницької області, які викладають навчальний курс з підприємництва “Компанія”.

Згідно з міжнародною практикою, у рамках навчальної програми курсу “Компанія” передбачені ярмарки молодіжного підприємництва, де учні презентують продукцію, яку вони виготовили протягом навчального року.

Перший такий ярмарок під назвою “JUNIOR EXPO” відбудеться 14 квітня у Хмельницькому. Планується, що у ярмарку зможуть взяти участь 35 учнівських навчальних компаній із 24 навчальних закладів Хмельницької області та 10 навчальних закладів Вінницької області.

Загальна кількість учнів, які представлятимуть продукцію своїх навчальних компаній на заході, становитиме близько 250 осіб, повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Нагадаємо, 6 квітня по вулиці Прибузькій (відрізок від вулиці Кам’янецької до вулиці Грушевського) відбудеться виставка-ярмарок «Квітуча Україна».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook