Новини
Надзвичайні події

12 пожеж за добу ліквідували на Хмельниччині

У перший день квітня на території Хмельниччини вогнеборці ліквідували 12 пожеж. Як зазначають у рятувальників, в семи випадках йдеться про свідомі підпали.

У Кам’янці-Подільському на вулиці Привокзальній горів автомобіль Volkswagen Golf. Вогонь пошкодив капот та відсік двигуна.

З різних причин двічі палали господарчі споруди – у селі Малинівці Кам’янець-Подільського району та селі Кульчини Хмельницького району. У селі Червоний Кут ліквідували займання в житловому будинку. Вогонь частково знищив покриття, пошкодив стіни та домашнє майно.

Протягом цього дня також здійснено сім виїздів на гасіння пожеж сухої рослинності на відкритій території. Горіло поза межами сіл Майдан Олександрівський, Шевченка, Бахматівці, Райківці, Вербка Хмельницького району, Летава Кам’янець-Подільського району та у місті Городок.

Причина усіх цих пожеж – підпал!наголошують у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Ймовірно, з цієї ж причини виникла пожежа сміття та відходів поблизу торговельно-розважального центру “Квартал” на вулиці Вайсера в місті Хмельницький. До прибуття вогнеборців пожежу намагалися загасити працівники об’єкта. За інформацією рятувальників, вогонь знищив сміття, пошкодив фасад будівлі, кондиціонери та дизельний генератор.

Нещасних випадків на пожежах не було.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook