Новини
Погода

Погода на 3 квітня: невеликий дощ обіцяють на Хмельниччині

Після пилової бурі, що здійняла чимало піску на території області, саме час для дощу. Його й обіцяють на завтра синоптики мешканцям Хмельниччини. Температура повітря дещо знизиться у порівнянні з днями напередодні. І знову прогнозують пориви вітру, який сьогодні завдав чимало клопоту мешканцям Хмельницького.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 3 квітня, в області буде хмарно з проясненням, невеликий короткочасний дощ. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 4-9° тепла, вдень 12-17° у Хмельницькому вночі 5-7° тепла, вдень 13-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +13, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +14, ввечері +17.

Похмура погода буде триматися у Шепетівці не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Уночі очікується сильний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook