Новини
Кримінал

На Хмельниччині оголосили підозри двом кримінальним авторитетам

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області та слідчі обласної поліції викрили діяльність 52-річного так званого кримінального авторитета, який хотів отримати статус «смотрящого» за містом Нетішин та 33-річного «смотрящого» за Райковецькою виправною колонією №78.

33-річний фігурант провалив разом зі спільниками кримінальний бізнес на території колонії. Під їхнім контролем перебував наркотрафік. Фігуранти контролювали обіг товару та коштів.

У березні обвинувальний акт відносно «смотрящого» за Райковецькою виправною колонією та двох спільників було скеровано до суду. Наразі він перебуває у СІЗО, де йому оголошено підозру за встановлення або поширення злочинного впливу.

Там же перебуває його старший «колега», який поширював злочинний вплив у регіоні, зокрема у місті Нетішин з метою власного збагачення та допомоги утриманців Шепетівської виправної колонії. Одним з напрямків діяльності 52-річного «смотрящого» був наркобізнес. У вересні 2023 року до суду скерували справу щодо 52-річного обвинуваченого та його двох спільників за вимагання, торгівлю людьми та незаконне поводження зі зброєю. Наразі чоловіку оголошено підозру, повідомили у поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook