Новини
Погода

Погода на 5 квітня: суттєве зниження нічної температури обіцяють на Хмельниччині

Температуру повітря, притаманну для середини весни пообіцяли на завтра мешканцям Хмельницької області синоптики. Принаймні, вдень. Вночі вона буде ближчою до зимової – зниження прогнозують майже до нуля.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 5 квітня, в області буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6° тепла, вдень 11-16° тепла, у Хмельницькому вночі 2-4° тепла, вдень 13-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Усю другу половину дня йтиме дощ. Температура повітря вночі +7, вдень +13, ввечері +11.

Хмари у Кам’янці-Подільському закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. До опівдня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +11, вдень +13, ввечері +16.

У Шепетівці сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +6, вдень +12, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook