Новини
ДТП

У Хмельницькому на мосту в ДТП потрапили 4 автомобілі (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода, як повідомляють очевидці, сталася на шляхопроводі, що з’єднує центр Хмельницького з мікрорайоном Ракове. Рух транспорту через ДТП ускладнився. І це вже не перша подібна автопригода у місті з такою кількістю автомобілів за останні дні.

З боку Чорновола вже збирається затор. Враховуйте це, якщо прямуєте у той бік,прокоментували поширене відео у соцмережах.

Два дні тому аналогічна ДТП сталася на вулиці Західно-Окружній. Як повідомляли у патрульних,

водій автомобіля Nissan не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем Skoda, який за інерцією допустив зіткнення із транспортним засобом Volkswagen, що рухався попереду, який за інерцією допустив зіткнення із транспортним засобом Mazda, що зупинився попереду.

Нагадаємо, вчора у мікрорайоні Озерна маршрутний великогабаритний автобус, здаючи назад, не втримався на дорозі та в’їхав на прибудинкову територію, при цьому зламав паркан, пошкодив дитячий майданчик та врізався в один з припаркованих автомобілів. В автобусі на той момент були пасажири. Попередньо ніхто не постраждав.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook