Новини
Духовність

Міжконфесійна молитва за Україну відбулася в Хмельницькому

Біля пам’ятного знаку “Ангел скорботи” у центрі Хмельницького зібралися священнослужителі Духовної ради Хмельницького, військовослужбовці та містяни, аби взяти участь у Всеукраїнській молитві за перемогу та мир в Україні.

Хмельниччина прийняла естафету Всеукраїнської молитви із Запорізької області. Присутні на заході молилися за благословення та захист воїнів, за втішення тих, хто втратив рідних, за поранених та військовополонених, за капеланів, а також весь український народ.

Ми об’єдналися, щоб Бог благословив нас, дав нам сили бути міцними стільки, скільки триватиме війна. Щоб ми разом перемогли, — сказав пастор церкви Дім Євангелія, член Духовної ради Хмельницького Валерій Хома.

Священник Української греко-католицької церкви, член Духовної ради Хмельницького, отець Іван Данкевич, вважає, що чим більше людей молитиметься, тим більше буде збережено життів військових.

Днями мав розмову з військовим, який виходив з Авдіївки. Перше, що він зробив – це подзвонив і подякував за молитву. Бо вважає, що саме молитва допомогла у найважчий час, коли все навколо вибухало і рвалося. Я вважаю, що сьогоднішня молитва, яка об’єднує всіх нас є дуже важливою для перемоги нашого народу – наголосив святий отець.

Вслід за Хмельниччиною Всеукраїнська молитва відбудеться на Черкащині, повідомляє Суспільне Хмельницький.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook