Новини
Надзвичайні події

У трьох державних установах Хмельницького шукають вибухівку

Повідомлення про ймовірне замінування трьох державних установ отримали сьогодні, 12 квітня, правоохоронці Хмельниччини. Наразі на місцях відповідні служби проводять перевірки.

Йдеться про такі установи, розташовані у центрі Хмельницького, як Господарський суд, Хмельницька ОВА та регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, прокоментувала журналістам Суспільне Хмельницький речниця поліції у Хмельницькій області Інна Глега.

Нагадаємо, тиждень тому у Хмельницькому перевіряли інформацію про замінування школи №22. За кілька днів у цій же школі повторно шукали вибухівку. В обох випадках школярів та персонал школи евакуювали з навчального закладу, дітей згодом відпустили додому. Вибухонебезпечних предметів у навчальному закладі не знайшли.

ОНОВЛЕНО:

Фахівці обстежили 8 важливих об’єктів інфраструктури, в тому числі будівлю ОВА й суду – загалом понад 24 тисячі квадратних метрів. Жодних вибухонебезпечних предметів не знайшли, – повідомили в поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook