Новини
Погода

Погода на 14 квітня: дощ під вечір обіцяють на Хмельниччині

Достатньо спекотний день спрогнозували синоптики для мешканців Хмельниччини на неділю. Під вечір трохи полегшення може принести невеликий дощ (але це не точно). Вітер помірний, але й він час від часу може бути поривчастим, тож ходити під аварійними деревами і рекламними конструкціями все ж не варто.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 14 квітня, в області буде хмарно з проясненням, без опадів, лише ввечері місцями невеликий дощ. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 7-12° тепла, вдень 20-25° тепла, у Хмельницькому вночі 8-10° тепла, вдень 21-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +22, ввечері +19.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +24, ввечері +21.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +22, ввечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook