Новини
ДТП

У ДТП на Озерній в Хмельницькому загинула дівчина-підліток

У поліції розповіли подробиці вчорашньої ДТП у мікрорайоні Озерна, внаслідок якої загинула неповнолітня. Водія, який збив її на пішохідному переході, затримали.

Нагадаємо, вчора, 12 квітня, у соцмережах розповіли про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Панаса Мирного, що призвела до смерті пішохідки. Попередньо вік загиблої був невідомий, тож очевидці спочатку повідомляли, що це була жінка, згодом місцеві ЗМІ з посиланням на правоохоронців зазначали, що загибла – дитина віком приблизно 13 років.

У поліції Хмельниччини сьогодні, 13 квітня, повідомили, що внаслідок ДТП загинула 16-річна дівчина. На “зебрі” її збив 62-річний водій KIA Carnival. Від удару дівчину відкинуло на зустрічну смугу, де вона потрапила під колеса KIA K7. Нагадаємо, вчора хмельничани, обговорюючи ДТП, звертали увагу на те, що загибла перебувала за кілька метрів від пішохідного переходу та припускали, що вона переходила дорогу у невстановленому місці. Однак, як з’ясувалося, це було не так.

Дівчина померла на місці події від отриманих травм. Водія KIA Carnival затримали. Йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook