Новини
Погода

Погода на 16 квітня: дощ і зниження температури прогнозують на Хмельниччині

Дощовий тиждень на Хмельниччині триває. Як і обіцяли синоптики, температура повітря поступово починає знижуватися. Також в області обіцяють опади – дощі вдень та вночі. Також за прогнозами, до кінця дня 15 квітня, вночі 16 квітня в області можлива гроза, пориви вітру 15-20 м/с, місцями значний дощ (І рівень небезпечності, жовтий).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 16 квітня, в області буде хмарно з проясненням, короткочасний дощ, вночі місцями значний. Вночі гроза. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 7-12° тепла, вдень 15-20° тепла, у Хмельницькому вночі 9-11° тепла, вдень 16-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ. Він поступово стихатиме і ближче до вечора припиниться. Температура повітря вночі +11, вдень +17, ввечері +11.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Удень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +13, вдень +20, ввечері +19.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ. Температура повітря вночі +11, вдень +12, ввечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook