Новини
Бізнес

Смачне і здорове харчування для всієї родини: 3 популярні мультипечі від відомих брендів

Мультифункціональні аерогрилі допоможуть прискорити процес приготування улюблених страв без необхідності додавання олії. Багатий вибір автоматичних режимів і простота експлуатації — лише частина переваг цих кухонних приладів. Пропонуємо ознайомитися з цікавими моделями мультипечей від брендів Xiaomi, Tefal і Gorenje.

Xiaomi SmartAir Fryer Pro

Потужна 1600-ватна фритюрниця Smart Air Fryer Pro бренду Xiaomi допоможе у приготуванні сухофруктів та йогуртів, розморожуванні продуктів, смаженні тощо. 4-літрова чаша одночасно вміщує до 12 курячих крилець або 2 соковитих стейків. Керування приладом відбувається у два способи: через мобільний застосунок або відповідну панель. З корисних переваг — відстрочка старту на 24 години, інтеграція з Google Assistant, захисна сітка та антипригарне покриття.  

Якщо вас цікавить мультипіч купити актуальну модель можна в багатьох українських онлайн-магазинах. До речі, порівняти ціни на мультипечі пропонує портал E-Katalog. Вартість Xiaomi SmartAir Fryer Pro станом на березень 2024 року становить від 4 150 до 6 199 грн.

Tefal Easy Fry & Grill Precision+ EY 505D

Мультифункціональна піч Tefal поєднує в собі характеристики двох приладів: аерогриля і фритюрниці. Приготування здорових страв з мінімальним вмістом олії стало ще простішим: новітнє покоління лінійки Easy Fry & Grill готує на 34% швидше за традиційну духову шафу. Пристрій пропонує кулінарам 8 автоматичних програм («піца», «риба», «м’ясо», «овочі», «десерт», «картопля фрі» тощо) та 2 ручних режими (гриль, аерогриль). Основні особливості моделі — регульований температурний діапазон (80–200°C), зручна цифрова панель керування з автоматичним звуковим сповіщенням, таймер приготування, чаша місткістю 4,2 л, дегідрація овочів і фруктів.

Gorenje AF 1700

У 6-кілограмовій мультипечі передбачені 8 автоматичних режимів і налаштовані додаткові опції для приготування овочів, риби та креветок. 5-літрова чаша з антипригарним покриттям зручна у користуванні та легко миється. Корпус виготовлено з комбінації зносостійкого пластику та алюмінію, що гарантує довговічність приладу. Потужність моделі — 1700 Вт.


Реклама
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook