Новини
Офіційно

Пальне та генератори з Хмельниччини відправили на Харківщину

Майже пів сотні генераторів та 5 тонн пального передали від Хмельниччини жителям Харківської області, про це розповів перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін під час робочої поїздки на Харківщину.

Я дякую громадам, дякую усім небайдужим, хто долучився до збору, адже ворог зруйнував частково енергоінфраструктуру в Харківській області. Продовжуємо збір і вже невдовзі передамо додатково генератори, додатково пауербанки, додатково необхідні прилади для енергозабезпечення, – сказав очільник Хмельниччини.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про потребу в допомозі. За його словами, жителі громад Харківщини у період повного блекауту були кілька днів без електроенергії.

Дуже важливо наразі забезпечити електроенергією критичну інфраструктуру Харкова, оскільки тут проживає понад мільйон людей, і інші території. Наші області, можна сказати, побратими, які знаходяться на західній частині нашої держави, які з початку 2022 року приймали наших переселенців, надавали нам гуманітарну допомогу. І наразі, коли ми так вимушені посилювати і фактично тримати енергетичний фронт, вони нам дійсно допомагають, – сказав очільник Харківщини.

Відео: Суспільне Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook