Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому втретє шукали вибухівку в одному з університетів міста

Вкотре всі оперативні служби у Хмельницькому викликали у мікрорайон Південно-Західний після того, як до Служби безпеки України надійшло повідомлення про замінування Хмельницького національного університету. За останній місяць цей виш “заміновують” вже втретє.

На час пошуку вибухонебезпечних предметів навчальний процес у закладі зупинили. Інформацію про замінування на місці перевіряли вибухотехніки.

Станом на 13:00 вибухонебезпечних предметів у приміщенні та на території Хмельницького національного університету виявлено не було, повідомляє Суспільне з посиланням на інформацію СБУ.

Подібні повідомлення систематично правоохоронці отримують і в інших регіонах України. Так, зокрема, через постійні повідомлення про замінування закладів освіти Бучанської громади, частина шкіл тимчасово перейшла на дистанційне навчання. Про це повідомили у міській раді, закликавши батьків з розумінням ставитися до такого рішення, оскільки безпеки дітей – в пріоритеті.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook