Новини
Погода

Погода на 21 квітня: ще одну ніч із заморозками прогнозують на Хмельниччині

Хмари, дощ та несильний вітер обіцяють у неділю мешканцям Хмельниччини синоптики. Така погода протримається ще кілька днів, але потім все одно буде весна, справжня, тепла, квітуча.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 21 квітня, в області буде хмарно з проясненням. Вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6 ° у Хмельницькому 2-4° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому 9-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +5, вдень +10, ввечері +7.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +13, ввечері +8.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі +5, вдень +9, ввечері +6.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook