Новини
Погода

Погода на 22 квітня: заморозки на ґрунті обіцяють на Хмельниччині

Покращення погоди на території Хмельницької області все ще марно сподіватися. Прогнози синоптиків свідчать: найближчими днями повітря буде все ще холодним, вночі температура опускатиметься майже до нуля. Все ще можливі заморозки, цього разу на ґрунті. Однак дощів буде менше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 22 квітня, в області буде хмарно з проясненням. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6° у Хмельницькому 2-4° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 8-13° тепла, у Хмельницькому 9-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +11, ввечері +9.

День буде хмарним – з самого ранку у Кам’янці-Подільському небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Увечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря вночі +4, вдень +11, ввечері +9.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +11, ввечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook