Новини
Офіційно

FPV-дрони на майже 4 мільйони гривень передали військовим з Хмельницької громади

Двісті FPV-дронів сьогодні, 22 квітня, передав військовослужбовцям різних підрозділів Хмельницький міський голова. Загальна вартість “бойових пташок” – 3 мільйони 700 тисяч гривень. Кошти на закупівлю виділили з бюджету громади.

Загалом з початку 2024 року з Хмельницької громади передали військовим майже 2000 FPV-дронів (7, 8, 10, і з тепловізією) та 190 квадрокоптерів (DJI Mavic 3T Thermal, MATRICE 30 T AUTEL 4 EVO).

Кожен понеділок ми обов’язково розпочинаємо з того, що допомагаємо нашим силам оборони. Власне, не тільки понеділок, ми впродовж тижня кілька таких передач наразі робимо. Сьогодні ми передали 200 FPV-дронів “вісімка”. Хороші FPV-дрони, які працюватимуть на ураження ворожої живої сили, ворожої техніки, – прокоментував Олександр Симчишин.

Принагідно міський голова подякував платникам податків за те, що наповнюю дохідну частину бюджету, що дає можливість допомагати силам оборони і наближати українську перемогу.

Ми беремо традиційно дорогі квадрокоптери. Всі обов’язково з тепловізорами, аби можна було працювати і вдень, і вночі. Цього тижня чекаємо ще FPV-дронів та “матраци” так звані. Маємо низку зіграних тендерів. Будемо передавати знову і знову, і знову,наголосив міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook