Новини
Погода

Погода на 25 квітня: дощі та грози обіцяють на Хмельниччині

Уже в найближчі години, за прогнозами синоптиків, погода на Хмельниччині може погіршитися. Протягом трьох годин в області ймовірна гроза – І рівень небезпечності, жовтий. Завтра синоптики також знову не обіцяють нічого втішного.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 25 квітня, в області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ. Вночі та вранці туман, вдень місцями гроза. Вітер південно-західний з переходом вдень на північний 3-8 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° тепла, вдень 13-18° тепла, у Хмельницькому вночі 4-6° тепла, вдень 14-16° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Хмельницькому буде зберігатися похмура погода. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий сильний дощ. Температура повітря вночі +7, вдень +16, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увечері йтиме сильний дощ. Температура повітря вночі +8, вдень +15, ввечері +11.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Ввечері, можливо, пройде сильний дощ. Температура повітря вночі +6, вдень +16, ввечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook