Новини
Погода

Погода на 26 квітня: дощ і заморозки очікують на Хмельниччині

Останні дні прогнози синоптиків дещо розходяться з тим, що бачать мешканці Хмельниччини, зокрема, обласного центру на вулиці. Замість тепла – йдуть дощі, замість дощів – світить сонце. На завтра обіцянки синоптиків суперечливі. У загальному прогнозі обіцяють досить теплу погоду, але з опадами, в окремому – попереджають про нічні заморозки на поверхні грунту.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 26 квітня, в області буде хмарно з проясненням. Вночі та вранці дощ, місцями значний, вдень невеликий дощ. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° тепла, вдень 10-15° тепла, у Хмельницькому вночі 4-6° тепла, вдень 12-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці продовжиться нічний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вночі +7, вдень +12, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вночі та вранці очікується дощ. Температура повітря вночі +8, вдень +13, ввечері +9.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі +6, вдень +16, ввечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook