Новини
Погода

Погода на 27 квітня: знову заморозки обіцяють на Хмельниччині

Нарешті денна температура повітря на Хмельниччині буде схожа на весняну – очікується майже 20 градусів. Однак до ночі градуси суттєво впадуть, і на поверхні грунту знову можливі заморозки. Натомість опадів та сильного вітру в області ні вдень, ні вночі не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 27 квітня, в області очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер вночі північний 3-8 м/с, вдень південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 14-19° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-2°, вдень 15-17° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Хмельницькому до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +7, вдень +16, ввечері +13.

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Кам’янці-Подільському до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +17, ввечері +13.

У Шепетівці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +6, вдень +16, ввечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook