Новини
Інфраструктура

Мешканці Шепетівки заборгували за послуги теплопостачання понад 40 мільйонів гривень

За пів року (з жовтня 2023 р. до кінця березня 2024 р.) заборгованість мешканців Шепетівки за послуги з теплопостачання зросла більше, ніж на чверть. Станом на зараз містяни боргують за опалення понад 40 мільйонів гривень.

За інформацією комунального підприємства теплових мереж Шепетівки, станом на 1 квітня 2024 року містяни не оплатили послуги з теплопостачання на суму 40 мільйонів 169 тисяч 609 гривень 92 копійки.

Для порівняння, станом на 1 жовтня 2023 року загальна заборгованість населення за спожиті послуги по категорії “Населення” з відомчими становила 28 мільйонів 859 тисяч 571 гривню 75 копійок.

Днями у комунальному підприємстві наголосили, що заборговані кошти йому вкрай необхідні, аби мати змогу якісно підготуватися до наступного опалювального сезону. Йдеться про поточні та капітальні ремонти теплових мереж, модернізацію теплового господарства, проведення повірки приладів обліку та контрольно-вимірювальних приладів та інше,пише Шепетівський вісник.

Читайте також: Хмельничан, які мають борги за послуги водоканалу, попереджають про відключення

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook