Новини
Інфраструктура

Головні дороги Хмельниччини відновлюють після зими (ФОТО)

В області триває робота над забезпеченням сталої логістики та безпеки дорожнього руху на автошляхах Хмельниччини. Стабільні погодні умови останніх днів квітня сприяють нарощуванню темпів робіт з експлуатаційного утримання мережі головних автомобільних шляхів регіону.

Завдяки відсутності опадів, підрядники працюють на міжнародних та національних маршрутах. Серед робіт, що виконуються першочергово – ліквідація аварійної ямковості.

За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури, бригади дорожників працюють над ліквідацією дефектів покриття гарячим асфальтобетоном на таких напрямках:

  • М-30-01 – Західний під’їзд до м. Хмельницького
  • Н-25 – Городище – Рівне – Старокостянтинів

Також у службі нагадали, що капітальних ремонтів найближчим часом не буде – допоки в країні війна, кошти спрямовуватимуться на відновлення зруйнованого житла та об’єктів соціальної інфраструктури, ремонт прифронтових доріг, від стану яких залежить швидкість здійснення евакуації поранених та постачання зброї і боєприпасів, а також шляхів за маршрутами перевезення гуманітарних та експортних/імпортних вантажів.

Водночас, робота хмельницьких дорожників в тилу не зупиняється ні на мить. Попри те, що шляхове господарство регіону працює в умовах суттєвого скорочення фінансування, виходячи з наявного фінансового ресурсу, від початку 2024 року ліквідовано уже 8037 кв.м. аварійної ямковості. Особливу увагу приділяємо основним логістичним маршрутам, які працюють на забезпечення потреб війська та доставку продовольчих і гуманітарних вантажів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook